Иглотерапията може да се прилага при всички заболявания, тъй като

...
Иглотерапията може да се прилага при всички заболявания, тъй като
Коментари Харесай

20 минути с игли вместо шепа хапчета

Иглотерапията може да се ползва при всички болести, защото тя оказва помощ да се възвърне първичното енергийно поле и по този метод да излекува тялото. Възможно е да има задръстване, запушване на потоците сила и точно тези неща да водят до разнообразни болести. Когато създадем по този начин, че запушването да изчезне, тялото реагира незабавно.

Не всички болести могат да се излекуват с иглотерапия, само че даже да не се реализира цялостен триумф, то сигурно ще има доста огромно усъвършенстване, изясняват експертите. Пресни контузии, остри рецесии на стомашно-чревен тракт, бъбреците, дихателните пътища се повлияват извънредно добре.

Всяка процедура се преценява със положението на пациента и неговата болка. Средно болните остават с иглите към 20 минути, само че това време е релативно. Практиката демонстрира, че когато става въпрос за лекуване на остри положения, резултатът е мигновен.

„ Да кажем, че при мен идва човек с изкълчен гален - подпухнал, боли го, инфектиран е. След иглотерапията отокът се смъква съвсем на половина. Когато казусът е свеж, той може да се повлияе и от 1-2 или 3 процедури. Ако приказваме за остарели контузии, хронични процеси, то един лековит курс може да продължи до 10 процедури, а от време на време и повече ", описват водещи експерти пред clinica.bg.

Всеки човек е друг и боледува по друг метод. Важно е обаче да се каже, че има един период от време, това е сред третата и четвъртата и шестата и седмата процедура, когато организмът се пречиства от шлаките.
Свързани вести Ин и Ян в Истанбул: Луо лекува турците с китайски игли
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР