Игъл Пас, Тексас, се превърна в епицентър на нарастваща вражда

...
Игъл Пас, Тексас, се превърна в епицентър на нарастваща вражда
Коментари Харесай

Тексас превзе част от границата между САЩ и Мексико и блокира агентите на федералния граничен патрул. Ето какво се случи след това

Игъл Пас, Тексас, се трансформира в епицентър на възходяща омраза сред Тексас и федералните управляващи за това по какъв начин да се оправят с мигрантската рецесия и кой има пълномощия над тази част от границата сред Съединени американски щати и Мексико.

Спорът се ускори на 10 януари, когато управляващите в Тексас дейно блокираха сътрудниците на граничния патрул на Съединени американски щати от зона от 2,5 благи в Eagle Pass, която беше видяла вълна от преминаващи мигранти. Тази зона включва Shelby Park, градски парк на Рио Гранде, който в този момент е ограден с врати и бодлива тел – възпрепятстващ достъпа на граничния патрул.

След като военният отдел на Тексас „ завладя и обезопаси Shelby Park, “ две деца и една майка се удавиха в близката част на Рио Гранде на 12 януари. Представители на Тексас и Съединени американски щати се упрекнаха взаимно, че са съдействали за събитията към нещастието. И от този момент се разиграха още непредвидени събития.

Ето хронологията на продължаващите кавги в Eagle Pass:

10 януари, сряда:

Националната гвард...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР