Игъл Пас, Тексас — Същата сцена се разиграва в южните

...
Игъл Пас, Тексас — Същата сцена се разиграва в южните
Коментари Харесай

Тексаски шериф относно прилагането на имиграционния закон SB4: „Ще бъде невъзможно“

Игъл Пас, Тексас — Същата сцена се разиграва в южните гранични градове в Съединени американски щати — хиляди мигранти седят в редици, в профил -до рамо, голям брой сътрудници на граничния патрул.

Близо 7900 мигранти са били арестувани всеки ден предходната седмица през южната граница, по отношение на приблизително 6000 дневно през октомври, съгласно данни от митниците и границите на Съединени американски щати отбрана.

Във вторник повече от 10 500 мигранти минаха в Съединени американски щати, в това число повече от 4000 единствено в бранша Дел Рио в Тексас, който се състои от 245-километров сектор от река Рио Гранде.

подписано спореният Сенатски законопроект 4 в закон. Ако влезе в действие през март, служителите на реда от Департамента за социална сигурност на Тексас и даже заместник-шерифите ще могат да упрекват и арестуват мигранти за нелегално прекосяване на границата.

„ Целта на законопроект 4 на Сената е да се спре приливната вълна от незаконно влизане в Тексас “, сподели Абът на гала по сключване по границата в Браунсвил. „ Законопроект 4 на Сената към този момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР