Ига Шьонтек е възстановена от контузията в реброто и е

...
Ига Шьонтек е възстановена от контузията в реброто и е
Коментари Харесай

Швьонтек е възстановена от травмата и е готова да защитава титлата си в Щутгарт

Ига Шьонтек е възобновена от травмата в реброто и е подготвена да пази купата си от шампионата в Щутгарт, макар че международната номер 1 признава, че може да не е в оптимална форма след едномесечно неявяване.

Полякинята, която също се приготвя и за отбрана на купата си от Откритото състезание на Франция идващия месец, се отдръпна преди шампионата в Маями и " Били Джийн Кинг къп " поради контузията, която получи по време на полуфиналите в Индиън Уелс през март.

" Вече не съм контузена, тъй че това е най-важното нещо. Мисля, че използвах времето във Варшава добре, с цел да си умря малко и да не мисля за тенис. Все още не съм изцяло подготвена физически и се връщам към тренировките малко по малко. Ето ме тук и мисля, че съм подготвена ", сподели 21-годишната полякиня.

Трикратната шампионка от Големия шлем ще стартира присъединяване си на шампионата УТА 500 на клей в Щутгарт против китайката Чжън Цинвън, откакто получи отмора в първия кръг.

" Това е първият шампионат на клей, тъй че сигурно бих се радвала да играя добре, само че също по този начин знам, че може да съм малко не във форма, тъй като като се завръщам след травма. Така че упованията ми не са огромни, само че сигурно желая да играя допустимо най-хубавия си тенис ", съобщи полякинята.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР