Ига Швьонтек, Стефанос Циципас и Даниил Медведев са сред звездите,

...
Ига Швьонтек, Стефанос Циципас и Даниил Медведев са сред звездите,
Коментари Харесай

Швьонтек, Циципас и Медведев в осминафинали: Коментирайте днешните мачове


Ига Швьонтек, Стефанос Циципас и Даниил Медведев са измежду звездите, които ще забележим в деяние на Ролан Гарос в първия ден от новата седмица. Днес ще се играят осминафиналите от горната половина при дамите и долната при мъжете като мачовете на сингъл са съсредоточени напълно върху двата огромни корта „ Филип Шатрие “ и „ Сюзан Ленглен “.

На „ Шатрие “ началото е в 13 часа с Вероника Кудерметова – Медисън Кийс, следвани от Холгер Руне – Стефанос Циципас и Ига Швьонтек – Цинуен Джън. Във вечерна сесия ще гледаме Даниил Медведев, чийто противник е различен първенец от Големия шлем в лицето на Марин Чилич.

На „ Сюзан Ленглен “ програмата в 12 часа откриват Дария Касаткина и Камила Джорджи. Следва мачът сред Каспър Рууд и съвършения досега Хуберт Хуркач. Джесика Пегула излиза като любимец против Ирина-Камелия Бегу, а за край е непредвидимият мач сред Андрей Рубльов и Яник Синер.
„ Филип Шатрие “, от 13 часа „ Сюзан Ленглен “, от 12 часа
Вероника Кудерметова – Медисън Кийс Дария Касаткина – Камила Джорджи
Холгер Руне – Стефанос Циципас Каспър Рууд – Хуберт Хуркач
Ига Швьонтек – Цинуен Джън Джесика Пегула – Ирина-Камелия Бегу
Не преди 21:45: Марин Чилич – Даниил Медведев Андрей Рубльов – Яник Синер


Вижте коефициентите за Ролан Гарос на  sesame.bg

Ще следим и мачовете с българско присъединяване. След успеха в първия кръг на сингъл, през днешния ден Денислава Глушкова още веднъж е на корта в Париж за мач на двойки. В тандем с японката Саяка Иши ще играят против Луциана Мояно и Луциана Перес. Двубоят е пети на корт №3.

В същото време Джулия Терзийска ще играе с италианката Рубина Марта Де Понти в квалификациите на W60 шампионата в Бреша.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР