Ига Швьонтек победи само за 76 минути рускинята Людмила Самсонова

...
Ига Швьонтек победи само за 76 минути рускинята Людмила Самсонова
Коментари Харесай

Кратки двубои определиха четвъртфиналистките в Дубай

Ига Швьонтек победи единствено за 76 минути рускинята Людмила Самсонова с 6:1, 6:0 в Дубай УТА 1000. Това в прочут смисъл бе огромен потрес, тъй като в оследната среща сред двете полякинята надви против Самсонова в героичен трисетов мач на полуфиналите в Щутгарт.

Междувременно американката Мадисън Кийс имаше потребност от единствено 57 минути, с цел да се наложи над беларуската Виктория Азаренка с 6:2, 6:1. На четврътфиналите тя ще срещне 18-годишната си сънародничка Коко Гоф, която продължава напред поради отказването на Елена Рибакина от Казахстан поради травма на гърба.
 Томова взе сет на международната номер 3, само че отпадна от Дубай Томова взе сет на международната номер 3, само че отпадна от Дубай
Джесика Пегула, която в предходния кръг победи в три сета първата българска ракета Виктория Томова, завоюва чист триумф над румънката Ана Богдан с 6:4, 6:3.

Победителката в шампионата от 2019 година Белинда Бенчич (Швейцария) загуби от чехкинята Каролина Мухова след 1:6, 4:6.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Шампионката от Мелбърн Арина Сабаленка завоюва против латвийката Елена Остапенко, победителка от предходната година, с 2:6, 6:1, 6:1.

В последния мач за деня Барбора Крейчикова се наложи в чешкия конфликт над Петра Квитова с 6:3, 6:2. Тя ще се изправи в конфликт за място на полуфиналите против Сабаленка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР