Ига Швьонтек може да прекъсна партньорството си с мобилната компания

...
Ига Швьонтек може да прекъсна партньорството си с мобилната компания
Коментари Харесай

Звездна колаборация: Швьонтек замени Xiaomi с компания, в която Федерер е акционер

Ига Швьонтек може да прекъсна партньорството си с мобилната компания " Xiaomi ", само че бързо се снабди с нов спонсор от даже по-сериозен диаметър. Полякинята спря работа с китайската марка, тъй като не беше съгласна с нейната усилена работа на съветския пазар и съобщи, че не може да печели пари на гърба на страдащите хора и швейцарският колос " Оn " незабавно се е възползвал от момента. 

" On " се появява на бял свят преди 13 години и последователно превзема леката атлетика със своите необикновено леки и комфортни за носене обувки. Компанията обаче прави сериозен завой в развиването си, когато Роджър Федерер се трансформира в един от основните акционери през 2019-та година и стартира да работи и върху модели за тенис обувки, като след това се появява продукта " The Roger ", а неотдавна на пазара е и клей вариацията " The Roger Pro Clay " която дава по-добро сцепление и е на цена от 199,95 американски $.

Самият Маестро взе участие в създаването на всяка една от двете обувки и наподобява, че Швьонтек ще бъде първата тенисистка под крилото на швейцарците. Досега компанията беше привлякла в редиците си само младата вяра Бен Шелтън, само че трикратната шампионка от Шлема несъмнено изстрелва " On " на едно напълно друго равнище в тенис маркетинга и нямаме самообладание да забележим по какъв начин ще стоят новите обувки върху полякинята.

" Развълнувана съм да споделя, че към този момент съм първата тенисистка в " On ". Щастлива съм, че те имат вяра в мен като състезател и човек. Планираме да растем, да се развиваме и да оказваме въздействие дружно. Големи благодарности към моя екип за това необикновено достижение в бизнеса " - написа в обществените медии лидерката в класацията на WTA.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР