Ига Швьонтек и Коко Гоф ще се изправят една среща

...
Ига Швьонтек и Коко Гоф ще се изправят една среща
Коментари Харесай

Швьонтек срещу Гоф в повторение на финала от миналата година на Ролан Гарос

Ига Швьонтек и Коко Гоф ще се изправят една среща друга в най-интригуващия конфликт от днешната стратегия на Откритото състезание на Франция по тенис. Сблъсъкът сред международната номер 1 и шестата в главната скица е втори от дневната сесия на корт „ Филип Шатрие “ и ще стартира не преди 13:30 часа българско време.


Швьонтек и Гоф си дават среща на 1/4-финалите в повтаряне на финала от предходната година в Париж, в който полякинята завоюва с безапелационното 6-1, 6-3. 22-годишната тенисистка е в страхотна форма и в тазгодишното издание, като досега не е изгубила сет, печелейки на собствен ред четири от тях на нула. Гоф от своя страна загуби сетове против Ребека Масарова и Мира Андреева, само че ще се опита да спре Швьонтек по пътя към трета купа на Ролан Гарос.

Победителката от мача чака на полуфиналите спечелилата срещата сред Беатрис Хадад Мая и Онс Жабер. Бразилката и тунизийката откриват програмата на „ Филип Шатрие “ не преди 12:00 часа наше време в дуел на сложени тенисистки – Хадад Мая е 14-та, до момента в който Жабер – седма.

След двата женски мача следва и първият за деня при мъжете, който опълчва Александър Зверев и Томас Мартин Ечевери. Зверев, който в предишния кръг отстрани първата ни ракета Григор Димитров след чиста победа, се бори за влизане в трети следващ полуфинал във френската столица, до момента в който изненадата на шампионата Ечевери ще желае да продължи приказката си на шампионата. Вечерта един против различен се изправят шестият подложен Холгер Руне и финалистът от предходната година Каспер Рууд, които излизат на корта не преди 21:15 часа. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР