Ига Швьонтек и Арина Сабаленка продължават да водят битка за

...
Ига Швьонтек и Арина Сабаленка продължават да водят битка за
Коментари Харесай

Може да има нова световна номер 1 след US Оpen

Ига Швьонтек и Арина Сабаленка не престават да водят борба за първото място в международната класация. И въпреки че все още, полякинята заема първата позиция, нещата доста бързо могат да се трансформират още след  US Оpen.

Последният за годината шампионат от „ шлема “ започва на 28 август, единствено след броени дни, а двете тенисистки сигурно ще дадат всичко от себе си, с цел да побеждават с купата. Швьонтек ще би трябвало да опита да отбрани трофея си от предходната година, до момента в който Сабаленка несъмнено е идната, с най-големи шансове да отнеме оценката от международната номер 1. В Ню Йорк несъмнено ни чакат вълнуващи страсти, а е належащо единствено едно само изискване, с цел да може Арина Сабаленка да е новата международна номер 1 след Откритото състезание на СAЩ.

Представителката на Беларус просто би трябвало да доближи по-далеч от Швьонтек, като в това число двете могат да се срещнат на финала, и при победа на Сабаленка, тя ще оглави международната класация. Тепърва ще забележим дали ще имаме опцията да гледаме пряк мач за върха в международния женски тенис, защото никога не трябва да бъдат отписвани и възможностите на Елена Рибакина, която от своя страна също ще направи всичко допустимо, с цел да доближи до купата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР