Ига Швьонтек е една от най-доминантните фигури в световния женски

...
Ига Швьонтек е една от най-доминантните фигури в световния женски
Коментари Харесай

Швьонтек: Мислех, че серията ми скоро ще приключи, нямах очаквания към Ролан Гарос

Ига Швьонтек е една от най-доминантните фигури в международния женски тенис през последните години, като от средата на февруари насам тя няма изгубен нито един мач и се намира в серия от 34 поредни победи. Днес 18-годишната Коко Гоф ще опита да прекъсне поредицата на полякинята, която досега показва превъзходен тенис и има единствено един изгубен сет по пътя си към конфликта за купата.

Самата Швьонтек споделя, че не е имала огромни упования за Откритото състезание на Франция макар феноменалните си изяви през последните няколко месеца, а ето и какво тъкмо разкри тя на конференцията си след класирането си за финалния конфликт:

" Днес изпитвам още по-голямо задоволство от представянето си спрямо миналата среща. Чувствам, че ставам все по-солидна и се усъвършенствам с всеки минал мач. Развитието в играта ми, което следя, несъмнено ми дава доста очаквания и ме кара да се усещам горда със себе си.

Да бъда още веднъж на финала в Париж, е ужасно изключително откакто не знаех по какъв начин ще се показва тук след толкоз огромния брой мачове, които изиграх през сезона. Мислех, че поредицата ми скоро ще завърши, тъй че просто желаех да ходя малко по малко. Нямах упования към този шампионат ".

Източник: Roland Garros

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР