Идват избори и гущерът се опитва да си скъса опашката.

...
Идват избори и гущерът се опитва да си скъса опашката.
Коментари Харесай

Марешки: Радев лъже, че е срещу статуквото. То го направи президент

Идват избори и гущерът се пробва да си скъса опашката. Така зам.-председателят на Народно събрание и водач на Политическа партия ВОЛЯ Веселин Марешки реагира на думи на президента Румен Радев, който в изявление за Дарик Радио се дефинира като обединител „ против статуквото, беззаконието и несправедливостта”.

„ Няма по какъв начин Румен Радев да се разгласи за обединител против статуквото, тъй като беше номиниран и определен от две партии, които съставляват статуквото на прехода- Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Видя се, че те се отхвърлиха от него и той се пробва да се избавя. Но номерът не минава. Хората добре виждат същинското лице на всеки политик. Още след изборите Йотова го заплаши, че и най-малкото му придвижване против Българска социалистическа партия няма да му бъде простено. Явно са се хванали гуша за гуша и ще сме очевидци на нов бракоразвод на политическата сцена. Голяма непризнателност е да се извъртиш по този начин против тези, които са те издигнали на едно от най-високите места в държавната йерархия”, счита Марешки.

„ Радев, който твърди, че е обединител против несправедливостта, цялостен мандат дума не сподели нито против картелите, нито в поддръжка на безплатните медикаменти. По-несправедливо от това, което опразва джоба на народа и го тласка към бедност, има ли?! ", попита водачът на ВОЛЯ.

Той счита, че времето на политици, които гонят единствено персоналния си интерес и кариера, които единствено приказват, само че нищо положително не вършат за народа и страната, свърши. „ Идва часът на такива като нас от ВОЛЯ- потвърдили сме с делата си, че можем да оказваме помощ на българите да живеят по-добре. Не гоним постове, нито рейтинги. Основната ни цел е България да се развива по-бързо, а народът да живее по-богато и щастливо”, безапелационен е Марешки.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР