Идването на Борис Джонсън на Даунинг стрийт в качеството му

...
Идването на Борис Джонсън на Даунинг стрийт в качеството му
Коментари Харесай

Бивш съветник на Джонсън определи като пълна щуротия, избирането му за премиер

Идването на Борис Джонсън на " Даунинг стрийт " в качеството му на английски министър председател е " цялостна дивотия ", сподели някогашният му върховен консултант Доминик Къмингс, съобщи Ройтерс. Къмингс добави, че е също толкоз " щуро ", че самият той е заемал висша служба, съветвайки неговото държавно управление.

Говорейки за политическата обстановка във Англия Къмингс сподели, че е имало хиляди хора, които са могли да станат по-добри водачи, в сравнение с двамата мъже, които бяха противници на изборите в страната през 2019 година - Джонсън и някогашният водач на лейбъристите Джереми Корбин.

" Пълна дивотия е, че някой като мен е трябвало да прави това, както и че Борис Джонсън е министър председател ", сподели Къмингс пред парламентарна комисия.

Плановете за народен локдаун са били " спънати " от желанието на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп да бомбардира Близкия изток и историята с кучето на английския министър председател, твърди Къмингс, представен от ДПА.

Той сподели пред депутати, че е призовавал Джонсън да разгласи предишния март, че хората би трябвало да си стоят вкъщи, в случай че се усещат зле, настинали са или имат грип, само че ограниченията били забавени.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР