Идва времето за най-емблематичното събитие на CACAO BEACH CLUB –

...
Идва времето за най-емблематичното събитие на CACAO BEACH CLUB –
Коментари Харесай

July Morning в Cacao Beach Club

Идва времето за най-емблематичното събитие на CACAO BEACH CLUB – JULY MORNING. Любимият изгрев, качествена музика, хиляди гости и следващото горещо празненство идват дружно на 30 юни, дружно с BETOKO, DESO и KAISKI, оповестяват уредниците.

Обявяването на Betoko, който постоянно е описван като "гениален ", провокира съществено неспокойствие за почитателите на електронната музика у нас. В центъра на международната музикална сцена мексиканецът смесва техно, минимал и хаус с характерен и благозвучен жанр. Betoko е бил част от лейбъли като Mar-t’s (Amnesia Ibiza) и Wow!Records, а естественото му нанагорнище в класациите и глада му за нова музика го вършат притежател на не един, а два лейбъла - OKO Recordings и Chilli Mint Music. Световният шлагер Raining Again, публикуван от Dynamic Music, се трансформира в безспорна класика, завоюва голям брой награди, а клипът в YouTube събра повече от 20 милиона гледания. Други безспорни шлагери на диджея, издавани през годините, са секси парчето U So Fine, ремиксът му на Wicked Game, дружно с Gemma Hayes, както и истинското му парче With or Without You.

DESO е на българската електронна сцена от съвсем 20 години, a музикалният му опит заформя колаборации с Tapesh, Hot Since 82, Audiofly, David Penn и други Бил е резидент на всеки почитан клуб в България, а продуцентските си умения изявява посредством личния си звукозаписен лейбъл Seaburn Records. DESO не стопира да прави и хитови части, като Nobody и ремиксът на Be The One, дружно с KAISKI и Bogdana.

KAISKI също е изявен любимец на българските почитатели. Има лично радио шоу The Heartbeat Radio Show, на чиито честоти се смесват ню диско, дийп и тек хаус. Носител на голям брой награди, софиянецът си колаборира с известни имена, като Веси Бонева и Dayana X, с цел да сътвори някои от най-нашумелите и награждавани клубни тракове у нас.

Първото слънце на юли и тази година изгрява единствено от едно място за феновете на електронната музика – Cacao Beach Club. Традицията July Morning продължава с DESO и KAISKI, а жегата на горещо Мексико ще обезпечи Betoko.

Ела за музиката, остани за изгрева!

Билети за July Morning могат да бъдат закупени на цена от 17 лева в мрежата на Eventim.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР