идва време за на новото 48-о Народно събрание. Вотът на

...
идва време за на новото 48-о Народно събрание. Вотът на
Коментари Харесай

ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Първи ден на 48-ото Народно събрание


идва време за на новото 48-о Народно заседание. Вотът на българите отреди място в пленарната зала на -СДС, „ “,, „ “,, „ “ и „ “.

Принципът на подредбата в зала е спазен и този път. Погледнато от трибуната, банките вдясно ще заеме групата на „ “, които разполагат с 20 места. До тях ще бъдат народните представители от -СДС, които са 67.

В центъра на залата са „ “ със своите 27 места. „ “ имат 53 места и още веднъж са в центъра, като част от народните представители на групата ще заемат и местата в задната част на пленарната зала. Там са и „ “ със своите 12 депутати. Лявата част на пленарната зала е отредена за 36-имата представители на и 25-имата от.

Какво ще се случи на първото пленарно съвещание на 48-ия парламент? Проследете онлайн събитията от деня в нашия онлайн репортаж. Новата информация е най-отгоре:

07:30 Новоизбраното 48-о Народно заседание организира първото си съвещание от 9 часа. Съгласно Конституцията то ще бъде намерено от най-възрастния присъстващ депутат - .

Народните представители ще положат клетва: „ Заклевам се в името на Република България да съблюдавам Конституцията и законите на страната и във всичките си дейности да се управлявам от ползите на народа. Заклех се. “
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР