Идва студен фронт, който между другото мина над западната част

...
Идва студен фронт, който между другото мина над западната част
Коментари Харесай

От ниски до много високи температури в следващите две седмица, прогнозира Ники Василковски

" Идва леден фронт, който апропо мина над западната част на страната и в този момент главната му мощ ще бъде в централните и източните региони, където ще се развиват гръмотевичните процеси в днешния ден. В централна и източна България ще бъдат по-драматичните стихии следобяд и вечерта ".

Това съобщи в ефира на " Нова телевизия " синоптикът Николай Василковски.

" До 13 август са доста малко разстройствата, които предстоят. Едното е на 5 и 6 август. Очакват се гръмотевични стихии с краткотрайни интензивни превалявания и заплаха от градушки. От 3 до 5 август и от 10 до 13, това са температури, които ще бъдат още веднъж във високия летен диапазон на лимита на човешката търпимост - от 35 до над 40 градуса. В Ямбол да вземем за пример, в Свиленград, Пловдив, Пазарджик, Русе ще си ги усетят тези жеги и по-скоро задухът следобяд и вечерта. Жегата по здрач е напряко непоносима ", добави той.

" По морето студените фронтове ще обиден в някаква степен и крайбрежието. Температурите по морето са от 25 до 30 градуса в тези дни, в които температурите са по-високи. Аномалии не се чакат през тези две седмици. Сега в неделя и понеделник утринните температури ще паднат рано заран до 10-ина градуса ", добави синоптикът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР