Идва поредният повод за скъпа на сърцето ви дама, а

...
Идва поредният повод за скъпа на сърцето ви дама, а
Коментари Харесай

Идеи за подарък за жена – топ 3 комплекта

Идва следващият мотив за скъпа на сърцето ви дама, а вие още веднъж не знаете с какво да я зарадвате? Не се чудете – комплектите са съвършеният избор! Ето няколко оферти, които сигурно ще бъдат оценени уместно!

 

Защо си коства да изберете комплект

 

Преди всичко комплектите си доста практично решение за подарък за жена. Те са по-рентабилни в сравнение с козметични средства, закупени настрана. Често се случва целият комплект да е на цената на единия артикул, а останалите са гратис допълнение! Може да включва също артикули в лимитирани версии – да вземем за пример с по-голям размер, които не се оферират за постоянна продажба. А и когато желаете да зарадвате някой различен, не е нужно да се притеснявате какъв брой козметични средства да закупите или по какъв начин да ги презентирате – елегантно опакованият комплект с определените артикули е подготвен за подаряване!

 

На какъв комплект да заложите

 

Какъв е най-подходящият комплект? Няма еднопосочен отговор – всичко зависи от потребностите и усета на човек!

 

Сред най-популярните хрумвания за подарък за жена са парфюмните комплекти. Комбинациите там са разнородни, като постоянно срещаният вид е бутилка парфюм с лосион за тяло с еднакъв мирис. Страхотен образец за това е Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi. Той има летен, безоблачен и доста пресен мирис на щастлива жена. В красивата опаковка са включени тоалетна вода, душ гел и лосион за тяло, с помощта на които дамата, ще носи това ужасно чувство през целия ден със себе си! Ако това е подарък за обичаната, то вие ще я придвижите в гореща Италия, където морето, гората и земята образуват приказност от ухания, а сочните плодове обгръщат с неповторими флорални нотки на грейпфрут, лимон, мандарина, бергамот и портокал. В междинните акомпанименти се разкрива жасмин, обилно овкусен с розов пипер. А на финала се спуска тънък воал от кедър, мускус и смокинов нектар.

 

Друг страховит метод да покажете обичта си към близка за вас дама е като ѝ подарите комплект с декоративна козметика. Такъв подарък ще зарадва както начинаещите в света на грима, които по този начин ще имат опцията да се срещнат с козметика с професионално качество, по този начин и тези, които се гримират всекидневно. Перфектен избор е I Heart Revolution The Chocoholic Revolution . Този страховит комплект съдържа декоративна козметика за лице, очи и устни, както и аксесоари за нанасянето им – ще откриете няколко палитри със сенки, гланцове за устни, хайлайтър,, фиксиращ спрей и плътно джобно огледало. Шоколадовата серия се предлага в красива истинска опаковка, тъй че комплектът ще наподобява ужасно като празничен подарък. Козметичните комплекти с грим ще зарадват всяка жена, без значение от възрастта и качествата ѝ по този въпрос.

 

Комплектите с грижа за кожата също са измежду желаните варианти, когато близка на сърцето ви дама, има мотив. Ако се спрете на този вид, то тогава е добре да знаете малко повече за спецификите на кожата ѝ. Когато търсите комплект с грижа за лицето, то тогава несъмнено измежду топ 10 дарове за дами е Lancome Genifique. В него ще откриете два серума – за цялото лице и околоочен, дневен крем, както и тоник. Идеален подарък за тези, които познават и харесват френската марката, само че и за тези, които не са имали опция да я тестват до момента.

 

Всички тези комплекти, както и доста други, можете да намерите в онлайн магазин MAKEUP и да се убедете сами, че преференциалните цени и качествената козметика вървят ръка за ръка!

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР