Идва ли краят на познатите ни смартфони с марката Nokia?

...
Идва ли краят на познатите ни смартфони с марката Nokia?
Коментари Харесай

Без повече смартфони Nokia? Изтече информация за първите смартфони с марката HMD

Идва ли краят на познатите ни смарт телефони с марката Nokia?

Емил Василев преди 8 секунди 0 Сподели

Най-четени

КосмосЕмил Василев - 15:35 | 20.01.2024

На ръба на нашата вселена е открит тайнствен обект, чиято природа е отвън познанието на човечеството

АвтомобилиДаниел Десподов - 15:29 | 18.01.2024

Норвежката статистика демонстрира, че електрическите коли имат доста по-малко проблеми със запалването през зимата

IT НовиниДаниел Десподов - 9:34 | 20.01.2024

Съоснователят на DeepMind: “ Изкуственият разсъдък всъщност е инструмент за подмяна на работната мощ “

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Nokia е в играта със смарт телефони от цяла безкрайност, като през годините пусна доста от най-хубавите телефони, само че в този момент наподобява, че ще се отдръпна леко обратно. Изглежда, че този развой е все по-близо, откакто изтекоха някои нови телефони от компанията майка HMD Global. На тях няма и диря от марката Nokia.

Двата телефона, видяни от екипа на 91mobiles, към този момент наподобява са обозначени като N159V и TA-1585, като безспорно се приготвят и обществените им имена.

91mobiles твърди, че смарт телефоните евентуално ще бъдат от междинен клас, и макар, че никакви спецификации не са обявени. С двете си камери, а не с три или четири, които са по-често срещани при премиум смарт телефоните, HMD N159V има и нещо, което доста наподобява на непрозрачен пластмасов корпус на гърба.

Разбира се, този материал може да бъде съвременен матиран метал или изобретателно стъкло. И въпреки всичко, всичко това сигурно поддържа концепцията за междинен клас. Това никога не е неприятно – въпреки всичко пазарът на междинния клас става все по-конкурентен по някаква причина.

Новото лого на HMD

Истинският ключ обаче е новото лого на HMD в средата на гърба на устройството. То може да се окаже основен знак за напълно нова тактика в централата на HMD Global. Можете да видите новото лого по-долу:

Интересно е да се следи дали HMD ще успее да разпали интереса към себе си като марка. Въпреки, че през последните години Nokia може и да не се радваше на необятна известност на авангардна марка, тя въпреки всичко притежаваше своята голяма известност.

HMD може да се окаже доста по-обща и непозната благосъстоятелност за доста евентуални клиенти, само че тези смарт телефони могат да бъдат началото на опит това да се промени.

Съобщава се, че те ще бъдат пуснати на пазара първо в Индия. Това ще се случи още през април тази година. Към този миг не е ясно дали устройствата ще бъдат пуснати в продажба в Европа.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР