Идва края на една отвратителна и глупава предизборна кампания, от

...
Идва края на една отвратителна и глупава предизборна кампания, от
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Дали действията ни бяха успешни? Утре ще разберете

Идва края на една отвратителна и глупава предизборна акция, от която гласоподавателите надали могат да създадат по-сериозни заключения за кого да гласоподават на идните избори. Моето мнение е, че нито огромната част от партиите са си създали съществени заключения за своето държание, нито медиите, нито социолозите, нито политолозите. Това написа във фейсбук Слави Трифонов.

За следващ път множеството от тези значими за изборите участници се вживяха в ролята си на безпогрешни рефери на предизборната обстановка. Затова ние участвахме в тази акция, неучаствайки интензивно медийно. Полето за изява за нас са персоналните контакти и интернет, единственото изцяло свободно пространство в сегашната медийна среда. Дали това е било сполучлив ход? Кой може да ми каже кое е триумф в сегашната обстановка? Да си първи и да не можеш да съставиш държавно управление или да си финален и от теб да зависи съставянето на държавно управление. Имам поради резултатите от последните избори, на които ние бяхме първи и не можахме да съставим държавно управление, а „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ бяха последни и от тях зависеше дали ще се сформира държавно управление.

Така че – вие ми отговорете кое е триумф. За мен триумф е да си пореден, да се държиш почтено и да поставяш публичните ползи над персоналните.
А другояче на следващия ден вечер аз ще давам отговор на всички ваши въпроси, дружно с Ива Митева, някогашен ръководител на Народното събрание в два Народното събрание, и Любомир Каримански, някогашен ръководител на бюджетната комисия в предходното Народно заседание. И ще отговаряме онлайн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР