Идрис Елба загатна, че не желае ролята на Джеймс Бонд,

...
Идрис Елба загатна, че не желае ролята на Джеймс Бонд,
Коментари Харесай

Идрис Елба не иска да е следващият Джеймс Бонд

Идрис Елба загатна, че не желае ролята на Джеймс Бонд, оповестява „ Контакт мюзик “. Звездата от хитовия престъпен сериал „ Лутър “ е спряган за възможен правоприемник на Даниел Крейг за ролята на английския сътрудник 007. Актьорът обаче съобщи, че не желае да бъде „ определян “ от съответна роля, а съгласно него шпионската сага може да бъде прекомерно „ смазваща “.

„ Бонд е един от най-големите кино планове в света, и заради тази причина - всеки, който играе в него, претърпява ролята. Ти си този воин, и ставаш прочут с тази роля за доста, доста години. Сега възпроизвеждам функции, които могат да съжителстват с Идрис. И нито една не ме е превзела до степен, при която да дефинира личността ми “, съобщи артистът.

46-годишният Елба подхрани слуховете, че може би ще поеме ролята на английският скришен сътрудник, откакто театралничи за фотография с Даниел Крейг на аления килим на премиите „ Златен глобус “. Попитан, дали е изпратил обръщение с тази фотография, артистът отговори: „ Не. Направихме фотографията, с цел да отбележим момента. Мислехме, че ще е занимателно. Това беше селфи. Тогава не мислехме, че ще се трансформира в фотографията на годината “.

Макар и да не обмисля да поеме ролята на Джеймс Бонд Идрис Елба показа, че би желал героят му Брикстън Лор от идното продължение на „ Бързи и гневни: Хобс и Шоу “, да получи опция да продължи играта си в поредицата. Той разказа героя-злодей като „ брилянтен престъпен разум “, който на драго сърце би изиграл още веднъж. 
Източник: БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР