Идоли за милиони фенове, гении, знаменитости – понякога забравяме, че

...
Идоли за милиони фенове, гении, знаменитости – понякога забравяме, че
Коментари Харесай

20 снимки на известни личности, заснети няколко дни преди да си отидат

Идоли за милиони почитатели, гении, звезди – от време на време забравяме, че преди всичко те са просто хора. И, както всички останали хора, те не са безсмъртни. Намерихме 20 фотоси на известни хора, направени единствено няколко дни преди гибелта им.

1. Фреди Меркюри (45)

© imgur

1991. Това е една от последните фотоси на фронтмена на Queen. До последния ден отхвърляше всички клюки за заболяването си. Той направи известие един ден преди да почине от бронхопневмония, породена от СПИН.

2. Стив Джобс (56)

© imgur

Стив Джобс умря вкъщи, заобиколен от най-близките си хора. Последните думи, които той сподели, бяха: “О, уау! О, уау! О, уау. ” Умира от рак на панкреаса.

3. Хийт Леджър (28)

© imgur

Хийт Леджър се усмихва на снимачната площадка, изпълнявайки последната си роля във кино лентата „ Имагинариумът на лекар Парнас “ единствено няколко дни преди да бъде открит мъртъв. Той умря от сериозна интоксикация, породена от болкоуспокояващи (включително медикаменти, сънотворни и антидепресанти).

4. Мохамед Али (74)

© dailymail

Мохамед Али се бори с заболяването на Паркинсон в продължение на 3 десетилетия. На 2 юни 2016 година американският боксьор е приет в болница, защото е бил в доста тежко положение, породено от проблеми с белите дробове. Той умря на идващия ден заради септичен потрес, породен от незнайни естествени аргументи.

5. Честър Бенингтън (41)

Малко преди гибелта си, фронтменът на Linkin Park работи с рап артиста Watsky. 4 дни след снимането на тази фотография Честър Бенингтън беше открит мъртъв в личния си апартамент. Той се беше самоубил.

6. Кърт Кобейн (27)

Джеси Фроман направи тази фотография през 1994 година, малко преди Кърт Кобейн да се самоубие. Според една от версиите Кобейн взе смъртоносна доза хероин и се простреля в главата. Съществуват и теории за ликвидиране.

7. Боб Марли (36)

© imgur

Това е последната известна фотография на Боб Марли. Той приказва със фамилията си. По това време тежестта му беше единствено 35 кг. Боб Марли умира на 11 май 1981 година от рак (тъмнопигментен меланом).

8. Марк Твен (74)

© imgur

Тази фотография е направена 10 дни преди гибелта на Самюел Клеменс (известен също като Марк Твен). В късните си години писателят беше доста депресиран. Въпреки това, той отговори на преждевременният некролог в New York Journal: „ Съобщенията за гибелта ми са мощно пресилени “. Една година преди да почине, той сподели: “Влязох с Халеевата комета през 1835 година Тя идва още веднъж през идната година (1910) и чакам да изляза с нея. Ако не си отпътува с нея, това ще бъде най-голямото отчаяние в живота ми. ” Това се случи. Писателят умря от сърдечни болести.

9. Джон Ленън (40)

© imgur

Вдясно е индивидът, прострелял Джон Ленън единствено 4 часа след снимането на тази фотография. Той получава подпис от създателя и член на Бийтълс.

10. Махатма Ганди (78)

© imgur

Махатма Ганди изповядваше философия на липса на принуждение. Джон Ленън смяташе, че единственият метод да се бори за мир е методът на Ганди. Ганди е отивал да се моли, когато килърът му Натурам Винаяк Годсе го простреля в гърдите.

11. Джим Морисън (27)

© imgur

Тази фотография на Джим Морисън е направена от негов другар в дребното селце Saint-Leu-d’Esserent. По-късно същия ден Морисън умря в банята от инфаркт, породен от предозиране с хероин.

12. Ейми Уайнхаус (27)

© imgur

На тази фотография певицата се разхожда покрай къщата си в Северен Лондон една седмица преди гибелта си. На 23 юли 2011 година тя е открита мъртва в жилището си. Количеството алкохол в кръвта й е било 5 пъти по-голямо от количеството, належащо за ликвидиране на човек.

13. Джими Хендрикс (27)

© imgur

Приятелката на Хендрикс направи тази фотография един ден преди гибелта му. Сутринта на 18 септември 1970 година той е открит мъртъв в хотелска стая в Лондон. Великият музикант умря в леглото си. Той се задави до гибел с повърнато, откакто взе 9 хапчета за сън.

14. Алберт Айнщайн (76)

© imgur

Тази фотография е направена през март 1955 година в къщата на Алберт Айнщайн в Принстън. Един месец по-късно ученият умира от аневризма на аортната дъга.

15. Дейвид Бауи (69)

© imgur

Тази фотография е направена 3 дни преди гибелта на английския музикант. Дейвид Бауи умря на 10 януари 2016 година след 1,5-годишна битка против рака на черния дроб.

16. Тупак Шакур (25)

© imgur

Последната фотография на Тупак Шакур. Той е в кола с мениджъра си Суге Найт. Застрелян е на 13 септември 1996 година

17. Владимир Ленин (53)

© wikipedia

Последната фотография на Ленин е направена през 1923 година (сестра му Анна вляво, лекарят му вдясно). По това време той към този момент беше глух.

18. Елвис Пресли (42)

© imgur

На тази фотография Елвис Пресли идва в дома си на 16 август 1977 година след час при ортодонт. По-късно същата вечер музикантът получил сърдечен удар и умрял.

19. Джеймс Дийн (24)

© imgur

Това е последната фотография на Джеймс Дийн на бензиностанция с неговото Порше. Той кара тази кола за единствено 99 дни, преди да загине в злополука.

20. Робин Уилиамс (63)

Тази фотография е оповестена от Робин Уилиамс на рожденият му ден (20 дни преди да почине). Той страдаше от деменция с телца на Леви. Когато човек страда от този вид деменция, не може да води естествен живот: не може да мисли, спи или да повярва на това, което вижда, както и не може да бъде благополучен. Актьорът не можеше да издържи повече на това и се самоуби.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР