Идолът на Рома Франческо Тоти е бил спазарен за Челси

...
Идолът на Рома Франческо Тоти е бил спазарен за Челси
Коментари Харесай

Тоти бил продаден на Челси без негово знание

Идолът на Рома Франческо Тоти е бил спазарен за Челси без негово познание. Това разкри някогашният му съотборник при “вълците” и в националния отбор Антонио Касано. Легендата на римляните обаче е отказал да замине за Лондон и в последна сметка изкара цялата си кариера на “Олимпико”.

“Това беше през лятото на 2004 година - изясни Касано. - По време на Европейското състезание тогава Тоти направи онази неточност с наплюването на датския национал Кристиан Поулсен. Заради това Франко Балдини (б.р. - тогавашният шеф на Рома) го продаде на Челси. Идеята беше аз да съм бъдещето на клуба. Но когато Франческо разбра за договорката, проблемите започнаха.”

Тоти беше в спор с въпросния началник на “вълците”. Балдини напусна през 2005 година, само че по-късно се завърна в клуба още веднъж като шеф (2011 - 2013 г.). При отдръпването си от футбола международният първенец отново загатна, че не се е разбирал с Балдини.

Иначе Касано изясни за какво още като състезател на Бари отхвърли на Ювентус за сметка на Рома. Нападателят нашумя с екипа на скромния клуб още като 17-годишен и по-късно пое към столицата. “Можех да ида в Юве, като двата клуба дори се бяха договорили. Но три дни по-късно Рома предложи повече пари. Избрах офертата на “вълците” не поради по-високата заплата, а тъй като в Торино нямаше да изкарам и три дни. Това там тогава не беше точното място за мен”, сподели още Касано в Twitch стрийм с присъединяване на Кристиан Виери и Леле Адани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР