Иднес ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от

...
Иднес ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от
Коментари Харесай

И днес ще бъде предимно слънчево

Иднес ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от изток и ще остане слаб. Максималните температури ще бъдат сред 22 и 27 градуса, в София – към 23.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от изток. Максималните температури ще бъдат сред 21 и 23. Толкова е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър, най-вече от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17, на 2000 – към 10 градуса.

В идващите дни

В сряда и четвъртък ще бъде най-вече слънчево, с по-значителни краткотрайни нараствания на облачността през втория ден. Ще бъде съвсем без превалявания – единствено на изолирани места в планините в Западна България. Ще превали слаб дъжд. Преобладаващите минимални температури ще са сред 9° и 14°, малко по-ниски в сряда. Тогава в обособени котловини ще са към 5°-6°, а оптималните – сред 23° и 28°. В четвъртък вятърът ще се ориентира от северозапад, до сдържан.

Седмицата стартира с облачно време

Вчера бе най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. На обособени места, основно в Централна България преваля слаб дъжд. Имаше слаб и сдържан северозападен, в Източна България – северен вятър. Максималните температури бяха сред 22 и 27 градуса в София – към 22 градуса.

По Черноморието бе най-вече слънчево. Там също имаше сдържан северен вятър. Максималните температури бяха сред 23 и 25 градуса. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето бе 2-3 бала.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР