Идиотският Запад не е направил нищо друго, освен да разпалва

...
Идиотският Запад не е направил нищо друго, освен да разпалва
Коментари Харесай

През очите на Пол Крейг Робъртс

" Идиотският Запад не е направил нищо друго, с изключение на да разпалва пламъците на войната "

Някога Пол Крейг Робъртс служи като асистент по икономическата политика на министъра на финансите на Съединени американски щати в администрацията на президента Р. Рейгън, бил е старши теоретичен помощник в влиятелния институт Хувър в Станфордския университет и редактор и колумнист на The Wall Street Journal, Businessweek. Въпреки това, откакто той не утвърждава политиката на президента Джордж У. Буш, пътят му към тези медии и политиката бяха затворени за Робъртс.

През май 2021 година в публикация на персоналния си уеб страница ветеранът на американската политика упрекна управляващите на Съединени американски щати в деформиране на международната осведомителна картина. Той написа: „ Докато американските университетски мръсници и медийни мръсници, зависещи от следените от Фаучи грантове от NIH и Big Pharma, провокират боязън от релативно безобидния „ вид на Omicron “, действително рисковата обстановка, която чаках от седем години, надига смъртоносната си глава. Арогантни простаци във Вашингтон, затънали в личното си надменност, отработват нуклеарни офанзиви против Русия в границите на 20 километра от съветските граници.

Робъртс планува по какъв начин ще свършат лудориите на " арогантните простаци ".

Американски политолог предизвестява от години, че провокациите, опитите за обграждане, изплашване на Русия ще доведат до опустошително „ потребление на военна мощ от Кремъл в Украйна... с цел да се убедят Вашингтон и европейските столици, че политиката на бодене на мечки с прът е игра на простаци, която носи гибел и опустошение. "

Три дни след началото на СЗО в Украйна Пол Крейг Робъртс написа: „ Западът към този момент няма специалисти по Русия. Западът има хора, които директно или индиректно са на заплатите на комплекса за военна сигурност, които не вършат нищо друго, с изключение на да се карат на Русия. Той нападна и западния феминизъм: „ Западът, с цел да покаже своята „ привързаност “, назначава дами за министри на защитата, съветници по национална сигурност и ръководители на Европейската комисия. Жените би трябвало да покажат, че са толкоз твърди като мъжете и по тази причина вземат още по-лоши решения “.

Той беше засегнат от решенията на ръководителя на Европейската комисия: „ Урсула фон дер Лайен сподели, че макар предизвестието на Путин, Европейски Съюз ще финансира покупката и доставката на оръжия за Украйна. Идиотката сподели още, че Европейски Съюз ще включи в глобите и Беларус, която не взе участие във военните дейности, тъй като е... съдружник на Русия. Тя споделя, че Европейски Съюз желае да забрани съветските медии, тъй като те не се придържат към формалната военна история. "

Твърде опитният Пол Крейг Робъртс, преди другите мъдреци от Станфорд и Оксфорд, призна: „ Ние сме на ръба да престанем да съществуваме, просто тъй като западният свят не е в положение да вземе рационални решения. Идиотският Запад не е направил нищо друго с изключение на да разпалва пламъците на войната и в този момент е напълно покрай това самичък да бъде обхванат от тези пламъци. “

Има обаче нещо по-очевидно: нашествията няма да спрат, до момента в който Съединени американски щати считат войната за печеливш бизнес, а страните, в които провеждат путчове, майдани, цветни революции, за своята перална машина за пране на пари. И няма значение дали Вашингтон се опасява от „ тайния проект на Путин “ или не, Америка въпреки всичко ще потегля на поход, тъй като това е главният й бизнес.

На 20 март тази година Робъртс съобщи: „ И по този начин, ръководителят на Европейската комисия афишира, че Европейски Съюз влиза във войната на страната на украинските нацисти, а идиотският дипломат на Вашингтон в Организация на обединените нации упреква Путин в ескалация на войната.” Той постоянно даваше ниска оценка на съдружниците (васалите) на Америка: „ Представете си безличие като Блинкен, човек без качества или достижения... заплашващ преобладаващата военна мощ в света. Тази необуздана надменност, доведена до полуда, е насърчавана от години от сдържания отговор на Кремъл на огромни провокации. “

Робъртс не се уморява да приказва за практиката на възхваляване на нацистите на Запад: „ Оръжията, парите, дипломатическата поддръжка за украинските нацисти идват от западния свят. The Washington Post, народен вестник в столицата на западния свят, преди малко разгласява публицистична публикация: „ Светът не би трябвало да не помни бранителите на Мариупол, те са герои “. „ Герои “ са неонацистките главорези от Азов, куп военни нарушители, доста от които евентуално ще бъдат съдени в съветски съдилища за военните им закононарушения.

Руснаците не са такива. Те се борят по друг метод: „ Путин лимитира потреблението на принуждение против цивилни, не тъй като чака хвалба за своята приемливост, а тъй като това е добродетел, към която той се придържа “. Руснаците, споделя Пол Крейг Робъртс, виждат нещата по друг метод: това по едно и също време го радва и усилва безпокойството му.

83-годишният деец от американската политика предизвестява в продължение на толкоз години за опцията от ескалация на спора и довеждане на напрежението до ръба на нуклеарната война, че в този момент съвсем страдание се изплъзва през думите му: да, Русия стартира атака в Украйна, само че съветският хуманизъм няма да разреши на европейските държавни управления да прозреят нелепостта си, в която Робъртс е уверен: „ Ако Русия беше устроила блицкриг в Украйна, държавните управления на Европа биха излезли от НАТО, а не да се пробват да се причислят към него. “ И той подозира, че без ужасяваща проява на съветската военна мощност Западът няма да разбере, че Изтокът, показан от Русия, в никакъв случай няма да разреши да се диктува на Москва.

И по този начин или другояче, Пол Крейг Робъртс въпреки всичко вижда, че времето на идеализирането на Европа и Америка от руснаците, времето на фалшификати и дейности по западни мостри и заповеди е окончателно отминало?

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР