Идиотска“ туристка е хваната от охраната, докато се опитва да

...
Идиотска“ туристка е хваната от охраната, докато се опитва да
Коментари Харесай

„Идиотска“ туристка се опитва да докосне Стоунхендж, докато побеснял охранител я преследва

„ Идиотска “ туристка е хваната от защитата, до момента в който се пробва да допре камъните в Стоунхендж, защото тя жестоко подценява разпоредбите и бариерите, които целят да задържат посетителите надалеч.

Както Английското завещание, което се грижи за паметника, изяснява: „ Стоунхендж е обект на международното културно завещание, плануван античен монумент и се възприема от мнозина като свещено място “. Докато посетителите могат да се разхождат към камъните, има ясни маркировки и въжета, с цел да спрат туристите да предизвикват вреди.

Докато в предходни години можехте да се доближите, рестриктивните мерки бяха въведени, откакто редица гости се пробваха или да издълбаят името си в скалите, или да отнесат части от паметника вкъщи.

Една жена обаче реши да пренебрегне знаците. Потребителят на TikTok @kevintnorman показа къс клип на туристката, до момента в който върви право към камъните, до момента в който член на защитата обезверено се пробва да я спре и да я пренасочи назад към избраните пътеки.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР