Идиот, шибаняк, госпожички, 15-годишни момиченца. Това са само част от

...
Идиот, шибаняк, госпожички, 15-годишни момиченца. Това са само част от
Коментари Харесай

Шокиращо: Шеф арабин обиждал грозно българите във фирмата му, но ето как сурово наказание му се случи

Идиот, шибаняк, госпожички, 15-годишни момиченца. Това са единствено част от обидите, отправени към екип от българи, работещи в канадска компания у нас. Шефът им, който е арабин, отнесе санкция 1000 лв. поради неприятно отношение. Това оповестиха от Комисията по дискриминирането, която е наложила наказването, представена от " Телеграф ". " Всички българи са мързели. Никоя народност не мирише по този начин неприятно, както българите. Всички българи непрекъснато боледуват и не знаят по какъв начин да се лекуват ", излиза наяве от жалбата.

" Пиете витамин Ц и след това се чудите за какво непрекъснато боледувате. Ние в Канада имаме доста по-сериозни медикаменти и въобще не боледуваме, нареждал шефът.

Съжалявал, че не са от Северна Америка, не знаят по какъв начин се работи там, където действително се случвали същинските неща и били същинските хора.

Скандалният образец не е единствен случаи за неприятно отношение от страна на чужденците към наши служащи. Жалбите от българи, работещи у нас във филиали на непознати компании или сдружения, където техен директен шеф е чужденец, зачестяват, регистрират от Комисията по дискриминация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР