IDF погрешка е уцелил присъстващите на фестивала Nova, докато се

...
IDF погрешка е уцелил присъстващите на фестивала Nova, докато се
Коментари Харесай

Боен хеликоптер на IDF, насочен към бойци на Хамас по време на клането на фестивала Nova, е застрелял някои купонджии по погрешка, казва Haaretz

IDF простъпка е уцелил присъстващите на фестивала Nova, до момента в който се е прицелил в бойците на Хамас, оповестява Haaretz.

364 души са били погубен на фестивала за психеделична транс музика покрай границата с Газа.

Полицейско следствие демонстрира, че Хамас не е знаел авансово за фестивала.

Полицейско следствие на музикалния фестивал Nova клането на 7 октомври демонстрира, че IDF по простъпка е застреляла някои гости на фестивала, до момента в който са стреляли по терористите на Хамас.

Предполагаемият неуспех беше обявен от израелския вестник Haaretz, цитирайки полицейски източник.

Източникът сподели пред Haaretz, че тяхното полицейско следствие демонстрира, че военен хеликоптер на IDF е стрелял по терористи, откакто е дошъл на мястото. Съобщава се, че до момента в който се е насочвал към причинителите, хеликоптерът е блъснал и посетителите на фестивала.

Business Insider се свърза с Джош Брейнер, журналистът от Haaretz, който популяризира тази история, за коментар.

, една трета от смъртните случаи от координираните терористични офанзиви на бойци на Хамас против Израел на 7 октомври, съгласно The ​​Times of Israel.

Оценката на израелските служби за сигурност е, че Хамас не са знаели авансово за музикалния фестивал Nova до кибуца Реим, и го насочиха непринудено, откакто проникнаха на границата на Газа, оповестява Haaretz.

Първоначално фестивалът трябваше да завърши в петък вечерта и беше продължен единствено до събота, късно денем, оповестиха.

Приблизително 3500 души участваха на психеделичен транс фестивал на три благи от границата с Газа, съгласно The ​​New York Times.

Наред със смъртните случаи, десетки гости на фестивала бяха отвлечени и отведени в Газа. Видео на 25-годишната Ноа Аргамани, качена на мотоциклет от бойци, до момента в който вика за приятеля си, стана вирусно в обществените медии.

Прочетете истинската публикация в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР