Идейният проект за трябва да бъде одобрен до края на

...
Идейният проект за трябва да бъде одобрен до края на
Коментари Харесай

Весела Лечева: Проектът за стадиона на ЦСКА трябва да бъде одобрен до края на март

Идейният план за би трябвало да бъде утвърден до края на март. Това сподели служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева пред Българска телеграфна агенция. Тя внесе изясненост по основаното взаимно сдружение сред страната и футболния клуб.

На 20 февруари, в което ЦСКА и страната посредством своето сдружение " Сердика спортни парцели " ЕАД имат еднакъв дял. Държавата е акционер с 50% дялово присъединяване (28 498 000 лева), а клубът внесе 7 124 500 лв.. Това са 25 % от средствата, които би трябвало да бъдат дадени от ЦСКА.

" До края на март би трябвало да бъде утвърден идейният план ", сподели Лечева и продължи.

" В документите за взаимното сдружение се написани ясни периоди за всичко и в случай че те не бъдат спазени, може да се пристъпи към повреждане на сдружението. Надявам се да не се стигне до сходен сюжет, тъй като новият стадион на ЦСКА е мечтан от всички почитатели на клуба. "

Според министъра за момента страната и ЦСКА взаимодействат добре в името на развиването на спорта.

Лечева засегна и тематиката с, която нарастна няколко пъти и още не е открита.

" Сагата със залата в Бургас се точи от години. Надявам се скоро да станем очевидци на нейния край. Информацията, която ми беше предоставена, е, че сега се довършва финишнaта настилка в главната зала от компанията реализатор, прави се смяна в телескопичните трибуни, правят се довършителни работи по подовете и стъпалата сред редовете в залата. "

" Всички тези действия са свързани с към този момент подписания контракт с изпълнителя и за тях той не получава в допълнение възнаграждение. В първите дни на март би трябвало да имаме и инсталирана лекоатлетическата писта, като компанията, която я прави, идва от Италия ", добави министърът на спорта.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР