Идеята за съществуването на две паралелни вселени, различни една от

...
Идеята за съществуването на две паралелни вселени, различни една от
Коментари Харесай

Паралелните вселени - измислица или реалност?

Идеята за съществуването на две паралелни вселени, разнообразни една от друга, не е нова. В последния си теоретичен труд Стивън Хокинг стига до извода за съществуването на паралелни вселени, сходни на нашата. В своята доктрина починалият академик предизвика астрономите да търсят доказателства за съществуването им. Теорията за паралелните вселени е тясно застъпена и в детайли разказана в уеб сериала Килерът. В него можете да разберете повече за паранормалните феномени.

В доста антични култури има доказателства, които свидетелстват за знанието и вярата на човечеството в съществуването на тъкмо избрани места по нашата земя, които водят към други светове и измерения. Но дали това са единствено легенди и митове, които се предават през поколенията?

В последните години зачестиха изявленията по отчети на ФБР и НАСА, в които намерено се приказва, че така наречен " портали " са " скрити " в магнитното поле на Земята. С тези догатки идват и доста въпроси. Тези паралелни действителности водят ли на някъде, могат да се свързват една с друга, могат ли да разменят информация между тях и способни ли сме свободно да прекосяваме през тях? Има забавни теории, съгласно които от време на време всеки от нас сменя действителностите, даже без да разбере. Защо не разбираме? Защото прекосяването става за момент и измененията са толкоз дребни и незначителни, че доста мъчно бихме ги забелязали.

Тъмна и неизяснена част от паранормалните феномени е полтъргайстът. Проявява се във всички култури по света. Полтъргайстът е неволеви и повтарящ се феномен, обвързван със основаването на разнообразни шумове, появяване, изгубване или пренасяне на предмети.

Подобно на полтъргайста, духовете или призраците също съставляват изображения без притежател, които въплъщават душата на умрял човек. Интересното при тях е, че те не са подвластни на физичните закони. Това е и повода за опцията им да се телепортират. Има теории, че призраците могат без усложнения да минават през предмети. Масово теориите поддържат изказванието, че духът и тялото дружно сформират нашата същина. И тук е значимо да споменем, че съгласно някои учения има разлика сред дух и фантом. Когато тялото престане да действа, духът е този, който минава на друго равнище на съзнанието. А призраците в действителност са неспокойни духове, чието прекосяване в различен свят е било възпрепятствано.

Интересен факт е, че горите постоянно са били считани за места на магията. Много хора настояват, че съществува невидима мощ, която кара дърветата да оживяват. Дали тази мощ в действителност са духовете? /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР