Идеята за размяна на Мауро Икарди и Пауло Дибала все

...
Идеята за размяна на Мауро Икарди и Пауло Дибала все
Коментари Харесай

Размяната Икарди за Дибала още е възможна

Идеята за замяна на Мауро Икарди и Пауло Дибала към момента не е отпаднала като вид за техните клубове Интер и Ювентус, твърди “РАИ спорт” За сходен вид се говореше още от началото на трансферния прозорец, като огромният проблем беше, че Дибала няма предпочитание да премине в редиците на “нерадзурите”, въпреки Икарди бе подготвен да облече екипа на торинци.

С приближаване на края на трансферния прозорец обаче сходна договорка още веднъж е на дневен ред. От Интер вършат всичко допустимо да се отърват от Икарди, който към този момент не е мечтан от никого в клуба, въпреки неговият сътрудник Уанда Нара да твърди, че той няма да си тръгне. От Юве също са склонни да се разделят с Дибала, който бе препоръчан на няколко клуба, само че по този начин и не се стигна до договорка.

Към момента се счита, че Икарди е по-близо до прекосяване в Наполи. От “Сан Паоло” водят диалози в тази посока, въпреки самият футболист да не е удивен от сходна опция. Няма да е изненада, в случай че в последния миг Юве още веднъж се намеси с предлагането за замяна с Дибала и по този начин да отмъкне Икарди под носа на неаполитанците.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР