Идеята за отнемане на необитаеми жилища в полза в полза

...
Идеята за отнемане на необитаеми жилища в полза в полза
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Явно роднини на Васил Терзиев са му подсказали идеята за отнемане на чужди жилища

„ Идеята за лишаване на необитаеми жилища в изгода в интерес на общината очевидно е подсказана на господин Терзиев от негови родственици и близки съветници “, сподели по Българска национална телевизия Ваня Григорова.

„ Данъчните ставки върху моторните транспортни средства и данъчно облагане на жилищата е много противоречиво. Ако считат да конфискуват безусловно жилища, няма по какъв начин да разчитат на сходна поддръжка. Ако бях предложила такова нещо, щеше да има майдан в София на идващия ден, само че тъй като го поддържа техният тим - всичко е наред ", сподели още тя. И го дефинира като безумство.

Григорова счита, че е по-добре да се предизвиква отдаването чартърен на жилища, които стоят без живущи, не да се лишават в интерес на обществени акции. Тя добави, че в случай че едно семейство има два по-скъпи автомобила, налога им на годишна база може да се увеличи с 50 лева, тъй че семейството да не го усети.  

„ Няма да върша нов план, а нов митинг - ние сме тези, които ще забележим първи какво се прави в Столичния общински съвет, а жителите би трябвало да са тези, които да са дейни. “

Григорова съобщи, че водачът на „ Възраждане “ е приключил Българското учебно заведение за политика с доста добър триумф, а то е финансирано от американското посолство. Тя добави, че в случай че Костадин Костадинов е желал сглобката да я няма, е щял да гласоподава против нея. 

Тя съобщи, че в Столичния общински съвет ще поддържа политики, а не да „ поддържат някого единствено тъй като е той “.

По отношение на забележките на управлението на Българска социалистическа партия тя зави, че е непартийна кандидатура.

„ Аз няма по какъв начин да изгубя контакт с БСП-София, " Левицата " и останалите партии в обединението, изясни тя и добави, че в никакъв случай не е казвала, че ще прави нов план. На дневен ред не е нов план, а нов митинг “, посочи Григорова.   
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР