Идеята за доставяне на товари на Земята, чрез ракети би

...
Идеята за доставяне на товари на Земята, чрез ракети би
Коментари Харесай

Американските Войски Вече Ще Атакуват И От Космоса!

Идеята за снабдяване на товари на Земята, посредством ракети би могла да промени напълно военната логистика.

" Ако военните желаят бързо да доставят собствен товар на всички места по земно кълбо, то технологията за това към този момент е налична ", заявава Дан Харт от Virgin Orbit.

За най-много 90 минути всяка точка на Земята би могла да се доближи, а галактическите капсули са потвърдили, че могат безпроблемно да доставят хора и няма никакъв проблем те да доставят и военна техника назад на повърхността на планетата.

И до момента в който SpaceX към този момент създава галактически транспортен съд, който да може да транспортира хора на всички места по планетата (макар и за цивилни нужди), то от Virgin са решили да заложат на превоза на товарите и даже са отделили особено отделение, ориентирано към държавния бранш, където клиент №1 са военните.

И двете компании са безапелационни, че в случай че получат повече вложения, няма да има никакъв проблем да осъществят желанията на военните за мигновена галактическа логистика, като най-вероятно доникъде на века превозът ще се лимитира единствено до " неодушевени товари ".

През 2002 година Пентагонът обаче стартира програмата SUSTAIN, която цели изстрелването на отряд от 13 морски пехотинци в космоса, които по-късно биха могли да се приземят на всяка една точка на планетата в границите на към час след изстрелването им.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР