Идеята за апокалиптичната епидемия от зомбита в дългоочаквания The Last

...
Идеята за апокалиптичната епидемия от зомбита в дългоочаквания The Last
Коментари Харесай

„The Last of Us“ - един от най-очакваните сериали

Идеята за апокалиптичната зараза от зомбита в дълго чакания „ The Last of Us “, чийто пилотен епизод потегли през вчерашния ден, е ужасяваща - изключително тъй като се основава на действителни естествени феномени.

на HBO, който следва сюжета на награждаваните игри за PlayStation, включва хора, инфектирани от ужасяващата действителна гъба кордицепс - паразитна гъба, която е известна с това, че превзема мозъците на инсекти и ги принуждава да работят по метод, който продължава да популяризира гъбата измежду други евентуални гостоприемници .

 Добави изложение
Реална фотография на насекомо, инфектирано с гъбичката кордицепс
 

Според режисьора и продуцент Крейг Мазин е допустимо гъбичката да еволюира, с цел да болести хората.

По думите на Мазин, в случай че светът се затопли до степен, в която гъбичката към този момент не е в положение да се популяризира, употребявайки своите насекомоидни гостоприемници, тя ще би трябвало да еволюира, с цел да оцелее - евентуално като измисли метод да болести топлокръвни гостоприемници. Това включва опцията, която показва " Последните оживели ": гъбичките да завладеят мозъците и да ги накарат да се грижат само за по-нататъшното разпространяване на гъбичната зараза . Мазин споделя, че не е прочут метод за прекъсване или лекуване на такава зараза.

(и игрите, на които е базиран) показват по какъв начин може да се прояви инфекцията с кордицепс. В „ The Last of Us “ в началото инфектираният е показан като човек, който в се още управлява част от съзнанието си, само че не може да управлява тялото си , което има неконтролируемо предпочитание да хапе незаразени хора и да популяризира гъбичките. В последна сметка съзнанието и физическият тип се утежняват, с цел да се образува по този начин нареченият " кликер " - изцяло деформиран хуманоид с глава, наподобяваща на гъба, който употребява ехолокация, с цел да открива жертвите си.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР