Идеята винаги е била планирана от дълго време, трябваше да

...
Идеята винаги е била планирана от дълго време, трябваше да
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Да имам възможността да играя пред българска публика за мен е голямо удоволствие

Идеята постоянно е била планувана отдавна, трябваше да се избере верния миг. Като организация е мъчно. Но като цяло идеята притегля всички тези световноизвестни звезди, както и българските звезди, съобщи Стилиян Петров пред камерата на Българска национална телевизия във връзка благотворителния " Мач на вярата ", който той провежда на 6 септември на Националния стадион " Васил Левски ".

В „ Мача на вярата “ всички футболни звезди бяха дружно в един тим – този на положителното. Събраните средства от благотворителното футболно шоу ще бъдат употребявани за лекуването на хора, борещи се с онкологични болести. Спектакълът сподели, че сме в положение да подадем ръка на хората, които водят най-важната борба - тази за живота си. Стилиян събра на терена звезди, които на първо място са негови другари в името на идеята, за която той се бори.

" В последните 10 години след моята борба, с поддръжката, която получих от всички почитатели и хора по света, всеки знае какъв брой е значимо това за мен, доста от тези футболисти, които вземат участие в мача знаят защо се борим, тъй че не трябваше да консумирам доста думи или молебствия, всеки един знаеше какъв брой значима е тази идея за мен ", показа Стилиян Петров.

Легендата на националния тим, Селтик и Астън Вила се сбогува с обичаната си игра по метода, по който мечтаеше.

" Футболът беше лишен от мен, единствено в разстояние на няколко часа, което е доста мъчително, да облека още веднъж националната фланелка единствено демонстрира какъв път съм извървял последните 10 години ", сподели още Петров.

" Да имам опцията да играя пред българска аудитория за мен е огромно наслаждение, само че и доста други български футболисти не получиха един мач, който да ги изпрати, да покаже уважението към теб, и в този момент може би те усещат, че този мач е специфичен за тях освен за идеята, освен за това, че ще бъде един от последните ми мачове, за тях е също специфичен в тази тенденция ", показа още някогашният капитан на националния ни тим по футбол.

Автор Моника Симеонова

Вижте цялото изявление във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР