Идеята ваучерите за храна да важат и за почивка на

...
Идеята ваучерите за храна да важат и за почивка на
Коментари Харесай

Предлагат ваучерите за храна да важат и за почивка

Идеята ваучерите за храна да важат и за отмора на работещите още веднъж ще бъде препоръчана, съобщи министърът на туризма Христо Проданов.

" Последните пет години, всяка година при приемането на държавния бюджет, сме предложили ваучерите, които са за храна, да важат и за отмора, и да се даде правото на хората да избират за каква цел да ги употребяват ", разяснява Проданов.
Министърът на туризма подсети, че ведомството дава отговор за разплащането с местата за настаняване по " Програма за прилагане на филантропична помощ за лица, търсещи краткотрайна протекция в Република България в резултат на военните дейности в Украйна “.

Министерството е изплатило в средствата, които са за първия стадий на програмата от 24 февруари до 31 март.

" Вече има подготвени калкулации и желанията са най-късно до вторник да бъде разплатено на кандидатствалите и за втория регистриран интервал от 1 април до 30 април ", разгласи Проданов.
Предстои от 1 до 5 юни хотелиерите, които са приели през май лицата, търсещи краткотрайна протекция, да подадат своите документи, след което министерството да направи инспекция и да заплати за последния интервал на деяние на програмата, осведомиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Относно рекламната тактика Проданов посочи, че следва да се направи първо одит на туристическата дестинация България.

" Вече сме се обърнали към немската компания " Авиарепс ", която да изготви одит на дестинацията и на база на него да се разгласи социална поръчка за рекламна тактика на България ", означи още министърът на туризма.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР