Идеята служебното правителство да остане редовно е екзотична. Така определи

...
Идеята служебното правителство да остане редовно е екзотична. Така определи
Коментари Харесай

Стефан Янев не обсъжда идеята да остане премиер

Идеята служебното държавно управление да остане постоянно е екзотична . Така дефинира предлагането на ИСМВ и Мая Манолова служебният министър председател Стефан Янев .

Като доста далечна и съвсем невъзможна догадка дефинира той концепция да остане и като постоянен министър председател. Няма такова предложение, тъй че няма какво да бъде обсъждано и коментирано, отклони всевъзможни въпроси Стефан Янев.

Трябва да бъдем търпеливи и спокойни и да оставим партиите да си свършат работата , съгласно Стефан Янев, който изясни, че отговорността на партиите, определени в 46-то Народно заседание, и техния конструктивизъм ще проличат в идващите дни . Според него определените партии добре осъзнават своята отговорност.

" Това би трябвало да мине през гласоподаване в Народното събрание. Преди това допускам би трябвало да се мине през едни доста съществени договаряния , които на първо място ще бъдат договаряния за коалиция, която ще предложи нещо сходно. След това служебният кабинет е формиран от специалисти, които не са партийно свързани и на тези хора не може да име се каже да отидат под строй и да свършат нещо ", съобщи Янев.
 Стефан Янев изиска незабавна смяна в говоренето на политиците и разговор с жителите
Стефан Янев изиска незабавна смяна в говоренето на политиците и разговор с жителите

Политиката е за политици, не за бюрократи и технократи с краткотрайни решения

Премиерът Янев е във Варна, където ще участва на Националното военноморско обучение с интернационално присъединяване " Бриз 2021 " . Той ще следи демонстрациите в границите на учението - превъзмогване на последици от случай с търговски кораби в националните морски пространства, интервенция по избавяне на бедстващи хора на море, очистване на нефтен разлив и други.
анкета
Доволни ли сте от изборния резулат?
Естествено Изборите не бяха почтени Замириса на митинги Датата 24.10 е идеална за идващите избори Какви избори? Лято е въпреки всичко
Естествено

Изборите не бяха почтени

Замириса на митинги

Датата 24.10 е идеална за идващите избори

Какви избори? Лято е въпреки всичко
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР