Идеята на шефовете на Ювентус е да предложат 25 милиона

...
Идеята на шефовете на Ювентус е да предложат 25 милиона
Коментари Харесай

Ювентус подготвя първата си оферта за Габриел

Идеята на шефовете на Ювентус е да предложат 25 милиона паунда за Габриел, а като част от договорката да бъдат включени и двама играчи на " бианконерите ". Става въпрос за Артур и Адриен Рабио, за които преди време се говореше, че са мечтани от Арсенал. Така торинци се надяват да смъкват цената на играча и договорката да бъде взаимноизгодна и за двата клуба.

На този стадий обаче не е доста несъмнено дали на " Емиратс " ще бъдат изключително заинтригувани от сходно предложение. Микел Артета няма никакво предпочитание да продава Габриел, въпреки в клуба да се завръща Вилиан Салиба, като там са още и Бен Уайт и Роб Холдинг, които също работят в центъра на отбраната. " Артилеристите " по-скоро може да бъдат изкушени да продадат Магаляеш, в случай че получат сериозна във финансово отношение оферта, на която няма по какъв начин да кажат " не ".

Арсенал има потребност от свежи средства в касата си, откакто похарчи много пари за привличането на Габриел Жезус и Фабио Виейра. Клубът има предпочитание да притегли и Юри Тилеманс, който също няма да излезе на ниска цена.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР