Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на

...
Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на
Коментари Харесай

За 13-и път връчиха наградите за бизнес постижения „Мисис Дама на годината“

Идеята на премиите е да бъдат открити тези дами на днешния ден, известни или не толкоз, които сами построяват своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, поради това, което сами са създали. Те са майки, те са приятелки, те са настоятелен сътрудници, те създават богатствата ни, те основават работни места. Те дават кураж на другите и най-много – те символизират всичко това, което е дамата на днешния ден.

Над 80 дами бяха кандидатките за систематизиране в 32 категории, само че от тях журито реши да награди единствено 11.

Пак по традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша шампанско Cardinal предоставено ни персонално от Таня Китик,съсобственик на компанията производител.

Не се наруши и традицията към 5 – степенната вечеря сомелиерът Т.Димитров да показа към всяко ядене подобаващото вино.Вината тази година бяха предоставени от Mega Spileo – едно от най- награждаваните марки виновност със златни медали от международните изложби.Първите сведения за винарната в едноименият гръцки манастир датират от далечната 1550 година.

Наградените получиха дарове от Рефан, Mega Spileo,Evolution Aesthetic &Laser Center. За положителното въодушевление на гостите се погрижи първият притежател на купата Мистър дядо Иво Танев.

Средствата събрани от благотворителният търг бяха предоставени на неправителствена организация в социална изгода, която поддържа и подкрепя българските деца за заслужен и пълностоен живот, предоставяйки им благоприятни условия за развиване и рационализиране в лицето на Богдана Желявска

Водеща на събитието беше тв водещата Нели Пандилова.



Информация за наградените дами на годината:

1.Категория –Модна марка – Гергана Апостолова – притежател и дизайнер на фешън къща КИАРА ФЕШЪН- производител на бутикови публични, бални и коктейли рокли

2.Категория – Бизнес Таня Китик -собственик на компания ИНОС ТРЕЙД ЕООД, производител на лимитирани серии виновност и алкохолни питиета, производител и на българското вино с добавени 23-каратови златни частици CARDINAL GOLD.

3.Категория –Спорт и здраве – Дима Тодорова – на 33 години –фитнес треньор и съветник по здравословен метод на живот.Мотиватор и треньор във фитнес Титаниум-„ Най-голямата ми наслада са достиженията на моите клиенти.Това ме стимулира да продължа напред.Да им покажа и разпростра най-хубавото от тях – тяхните умения и качества.”Дима издава и книга със заглавие – „ Можеш”

4.Категория – Млад водач – Александрина Йорданова- притежател на школа по етикет за млади дами „ Айлин “. Работила е дълго време, като текстописец и има публикации за разнообразни уеб сайтове и списания на женски тематики. Нейната мотивация за триумф е желанието да помогне на повече девойки да наподобяват добре в обществото, като имат нужния фасон за това.

5.Категория –Салони за хубост – Магдалена Ранкова -собственик и коафьор в студио за хубост MOAR и основен фризьор на марката снадки за коса Diversohair

6.Категория –Българска козметична компания – Дони Василева-основател и притежател на марката Дони козметикс. Марката създава козметика със 100% натурални български съставки. Мотото на марката е “Една българка създава козметик за всяка българка”.

7.Категория – Капитал и инвестиции- Иванка Пенева

Повече от 20 години взе участие в развиването и ръководството на група от няколко огромни компании в газовия и петролния бранш, като ръководещ съучастник в компании с активност импорт и търговия с газ-пробан бутан, произвеждане на съоръжение за газстанции и бензиностанции.Към момента взе участие в създаване на огромен хотелски комплекс със личен водоизточник с горещи минерални води.

Сега се занимава главно с недвижими парцели, и с изключение на капиталовото направление, развива и консултантска дейност, посредством собственна организация за недвижими парцели Ера Голд.

8.Категория – Будители –Цвете Борисова- притежател на Рудник Кремиковци.Едрови търговец на черни и цветни метали.Извършва капитални поправки на огромни предприятия е региона на енергетиката,металургията и други.Председател на съдружие Български будители.Член на съюза на Колекционерите.Петата и магистратура е запазване на културно-историческото завещание.

9.Категория – Благотворителност – Деси Тенекеджиева-е българска актриса, певица и продуцентка. Съпруга е на режисьора Стоян Камбарев, на чието име през 2009 година учредява фондация и премия за изкуство. Към 2010 година е единствената българска актриса с основна роля във филм от формалната селекция на кинофестивала в Кан.Горда майка на един наследник.

10.Категория – Медии и публицистика – Ивелина Кунчева приключва френска лингвистика в СУ „ Св. Климент Охридски “. През 2008 година става част от екипа на „ Канал 3 “ като водещ на единственото всекидневно начин на живот предаване за всемирски вести „ Жълтини “.Прави магистратура по публицистика, след което започва авторско предаване за просвета и изкуство „ Арт “.От 2014 година отразява най-престижния кино конгрес в света – фестивала в Кан, където е интервюирала холивудските звезди Антонио Бандерас, Салма Хайек, Хавиер Бардем, Кристоф Ламбер, Жан-Клод Ван Дам, Моника Белучи и други за седмичното предаване „ Холивуд “.Ежедневно показва най-актуалните събития от света на звездите в рубриката „ Светски вести “ в Nova news.

11.Категория – Лоялен сътрудник – Велина Евтимова – Днес REFAN е водеща международна марка – знак на високо качество, авторитет и професионализъм. Сътворяването на козметични артикули с марката REFAN е композиция от мощна пристрастеност към бренда, внедряване на най-новите трендове в региона на козметичните нововъведения, съчетани с добития дълготраен опит и ноу-хау, отчитайки международните трендове на пазара, условията и потребностите на клиентите. Ежегодно от „ Рефан България “ се подкрепят десетки събития в обществената сфера, в региона на спорта, културата и изкуството, за което свидетелстват многочислените благодарствени писма, грамоти и дипломи.

12.Категория – Мистър на годината – Антони Миланов- притежател и шеф на Evolution Aestetic&Laser Center.Eволюшън е високотехнологична клиника за естетична медицина,която в годините се е потвърдила като водеща във въвеждането на новите технологии в тази сфера.

Фотограф – „ Качество, дизайн и точност”
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР