Идеята на Константин Бачийски за развитие на авиобаза Равнец и

...
Идеята на Константин Бачийски за развитие на авиобаза Равнец и
Коментари Харесай

Идеята на Константин Бачийски за летището Равнец залегна в програмата на правителството

Идеята на Константин Бачийски за развиване на авиобаза Равнец и превръщането ѝ в свободна безмитна зона със лично карго летище залегна публично в икономическата стратегия на държавното управление, оповестиха от партия " Средна европейска класа ".

По време на договарянията за съдружно съглашение участниците в тях се сплотиха към концепцията „ съществуващо летище да се комбинира с безмитна зона “, с цел да се основат условия за отделяне на логистични и индустриални хъбове, които да дадат конкурентно преимущество на дадения район и страната.

„ Това, което аз видях като капацитет в летище Равнец и работя през последните години за реализирането му, беше признато, както на равнище специалистите по този начин и на равнище ръководещи. Нещо повече планът среща цялостна поддръжка от отрасловите министерства. “ показа Константин Бачийски.

Според народния представител случилото се е доказателство за това, че всичките му старания, отдадени на развиването на остарялата авиобаза са си коствали, тъй като „ моделът Летище Равнец “ ще бъде прибавен от държавното управление.

Показателно за вероятността на Равнец е това, че за къс интервал от време поддръжката си за летището показаха президентът Румен Радев, министър председателят Кирил Петков, както и представители на бизнеса.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР