Идеята на ИТН за референдум за президентска република със сигурност

...
Идеята на ИТН за референдум за президентска република със сигурност
Коментари Харесай

Антон Кутев за идеята на ИТН за референдум: Предизборна провокация!

Идеята на Има Такъв Народ за референдум за президентска република сигурно не е в съгласие с президента Румен Радев. Това е самодейност, която излиза от господин Трифонов. Такова мнение изрази в студиото на " Събуди се " представителят на служебния кабинет Антон Кутев.

" Това деяние ненапълно бих го оповестил като провокация. Социолозите споделят за партията на господин Трифонов, че не е ясно дали ще влезе в новия парламент. Най-трудното нещо за новия парламент ще бъде въобще да има болшинство. Така, че даже да се организира референдум това мъчно ще докара до действителни промени в политическата система на България. За това ви споделям, че този ход наподобява по-скоро на предизборна провокация, в сравнение с действително политическо деяние ", разясни Кутев. И добави, че е черноглед, че това въобще ще се случи.

За казуса с бежанците у нас:

" Над 1000 души на ден са отблъсквани. Тоест това са хора, които са пробвали да мината границата, само че не съумяват. Усилията по границата не са спирали. Доста неща са свършени. Някои хора си разрешават да прекрачат всички граници и към този момент в действителност афишират война на страната ", добави Кутев.

За доставките на газ:

" Нито един длъжностен кабинет не е казвал, че ще се връща към " Газпром ". Някои думи се изкривяват. Имаме ясна цел и тя е да осигурим по този начин наречената дизерфикация. Това значи не да сменим един източник на газ с различен, а да намерим всички вероятни източници на газ, да изчислим всички цени, да ги сложим на масата пред българските жители. С " Газпром " ще се договаря единствено в границите на контракта, който съществува ", сподели представителят на служебния кабинет. По думите му към този момент има обезпечен газ и за октомври.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР