Идеята на Бойко Борисов хем да делегира, хем да преговаря

...
Идеята на Бойко Борисов хем да делегира, хем да преговаря
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борисов да спре с епитетите и абсурда пред камерите

Идеята на Бойко Борисов хем да делегира, хем да договаря през камерите е неуместна. Искам да му насочва едно предизвестие – да спре да дава прилагателни. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков пред публицисти в Народното събрание. 

" Вчера някой бил „ послушко ”, през днешния ден някой бил „ подкупен ”, трети бил „ неприятен ”. Това не оказва помощ.



Ние се държим с огромно почитание към преговорния екип на ГЕРБ. В този миг апелирам Борисов да се удържи малко с тези прилагателни, тъй като единственото, което прави, е да възпалява и прави тези договаряния по-трудни. Но и той би трябвало да има малко дисциплинираност ", сподели още Петков.

Съпредседателят на Политическа партия разяснява думите на водача на ГЕРБ, че Асен Василев не би трябвало да остане финансов министър по този начин: „ Каня го да пристигна на следващия ден в 18 часа и да ми каже тази негова концепция в лицето. Тогава ще приказваме по тематиката ”.

Петков беше безапелационен, че от кабинета има смисъл, единствено в случай че промените продължат. „ Няма да държим едно държавно управление, единствено с цел да има такова. Ще го поддържаме и ще застанем зад Мария Габриел, само че би трябвало да знаем, че съдът става самостоятелен, регулаторите работят за хората и службите работят за жителите ”, добави той.

Снимка: Агнес Методиева 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР