Идеята, която ни обединява е, че България трябва да има

...
Идеята, която ни обединява е, че България трябва да има
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Идеята, която ни обединява е, че България трябва да има правителство

Идеята, която ни сплотява е, че България би трябвало да има държавно управление. Ако България няма държавно управление, знаете какво ще става - отново автомагистрали... Ще се върне същият модел. Това съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия от " Българска социалистическа партия за България ".

Кампанията на Българска социалистическа партия бе за припознаване на нашите политики в Има Такъв Народ, съобщи Свиленски във връзка срещите с ИТН. В сряда ще видите дали ще има документ, той би трябвало да бъде подписан и се надяваме на това, сподели Георги Свиленски.
 Свиленски не видя Българска социалистическа партия измежду огромните партии, само че се поправи - няма държавно управление без нас Свиленски не видя Българска социалистическа партия измежду огромните партии, само че се поправи - няма държавно управление без нас
Липса на спор сред ГЕРБ и „ ИТН ” (ИТН), както и отвращение на гласоподавателя да прави едно и също през няколко месе...

Третият мандат е късмет - в случай че бъде даден на Българска социалистическа партия, ще се надяваме да бъде подсилен от всички. Ние не се месим в връзките на Радев с Има Такъв Народ и другите, сподели в отговор на различен въпрос Свиленски. Ако търсим несъгласия, и след 20 години не можем да излъчим държавно управление, безапелационен бе депутатът от Българска социалистическа партия.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР