Идеята е двата тима да излязат на терена на стадион

...
Идеята е двата тима да излязат на терена на стадион
Коментари Харесай

Още Никой Не Знае! Христо Стоичков Готви Грандиозна Изненада На Всички Българи! Вижте!

Идеята е двата отбора да излязат на терена на стадион „ Българска войска ” идната пролет, когато предстоят тържества по случай 70-годишнината на „ армейския ” клуб. Юбилеят на ЦСКА е на 5 май, само че към момента не е ясно по кое време ще се състои дуелът. Ицо е заречен да докара множеството от звездите на Барселона, с които е играл през 90-те години на предишния век, написа Блиц.

Припомняме, че напролет на 1989 година Барселона гостува в София за мач от шампионата за КЕШ с ЦСКА, като Ицо означи три гола във вратата на каталунците. Два на „ Камп Ноу ” и един в България. Именно след тези срещи Йохан Кройф го набеляза и след година го притегли в Барса. Възможно е у нас да дойдат част от тези, които са били в тима през 1989 година и са играли против ЦСКА.

Все още елементи не са конкретизирани поради уговорките на част от някогашните футболисти. Някои от тях са треньори и не е ясно дали ще могат и по кое време ще могат да бъдат в София напролет на идната година. Има вид в София да гостува и Ливърпул, още един исполин, против който ЦСКА има епични триумфи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР