Идеята е да помагаме на родителите, каза директорът на Детската

...
Идеята е да помагаме на родителите, каза директорът на Детската
Коментари Харесай

Край на хартиените купони, майките от Бургас вече поръчват храната електронно

Идеята е да оказваме помощ на родителите, сподели шефът на Детската млечна кухня Таня Бурдева 

Край на хартиените купони за храна. Бургаските майки, които употребяват услугите на Детската млечна кухня, към този момент могат да я поръчват електронно. Пред Българска национална телевизия шефът Таня Бурдева сподели, че услугата виртуална кухня, която започва през вчерашния ден, дава опция на всички родители онлайн да си декларират и да заплащат купончетата. 

„ Детската млечна кухня е най-голямата на територията на България. Тя от 10 години е в постройка, предоставена от Община Бургас. Идеята е да оказваме помощ на родителите при развъждането на техните деца. С новата услуга ги подкрепяме по-лесно да си заявят и заплатят храната, каквато те преценяват съгласно възрастта на тяхното дете. Услугата е лесна, налична “, твърди Бурдева. 
 Виртуална кухня е новата ни услуга, сподели шефът на Детската млечна кухня Таня Бурдева 
„ Цената на храната се увеличи от 1 януари и към този момент е 3,50 лв. поради повишението на цените на електрическата енергия, горивата и на самите висококачествени артикули, употребявани за приготвянето на храната “, добави тя. 

Тук мирише доста вкусно, сподели пък кореспондентът на националната телевизия Давид Сукнаров. 

От рано сутринта работата в кухнята кипи работа. Приготвя се храна за 1200 консуматори. Тя ще бъде раздадена на 25 пункта. 

„ Днес децата ще ядат зеленчукова чорба, славянски гювече и пуешки кебап, а за десерт подготвяме плодов мус с тиква. Предлагаме и меню за деца с алергия. То включва зеленчукова чорба, пуешко и пюре от ябълка и морков. В него няма артикули, които да съдържат алергени “, сподели пък Нина Иванова.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР