Идеята да се появи най-после игрална версия на обичната класика

...
Идеята да се появи най-после игрална версия на обичната класика
Коментари Харесай

Ето я новата Малка русалка

Идеята да се появи най-сетне игрална версия на обичната класика на Дисни по приказката на Ханс Кристиан Андерсен е напълно разумна. " Малката нимфа " обаче изначално беше споходена от спорни реакции, откакто беше оповестена актрисата за основната роля.
 Хали Бейли,
Новата Малка нимфа и битката й за пълноправие

Какво разкри Хали Бейли пред Variety

яма да разясняваме дали Хали Бейли е правдоподобна нимфа или не - сигурно ще може да изпее фамозните песни, които пее Ариел. Вместо това обръщаме взор към първия филмов откъс.

Той беше показан на церемонията по връчването на Оскарите от самата Бейли. Освен нея там и някои знакови моменти от анимацията, като да вземем за пример гмурването на Ариел от скалата, виждаме и по какъв начин наподобява Хавиер Бардем като татко й цар Тритон.

Виждаме и злата подводна магьосница Урсула - в ролята е Мелиса Макарти. Не забелязахме изключително принц Ерик, поверен на Джона Хауър-Кинг, само че по тази причина пък се надяваме ракът Себастиан и чайката Скатъл да ни забавляват, както и в анимацията.

Режисьор на " Малката нимфа " е Роб Маршал, който остава на морска тема след " Карибски пирати: В непознати води ". Премиерата на кино лентата е на 26 май.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР