Идеята, че всеки от нас има сродна душа често се

...
Идеята, че всеки от нас има сродна душа често се
Коментари Харесай

7 признака, че той е твоят принц на бял кон

Идеята, че всеки от нас има сродна душа постоянно се възприема враждебно от специалистите. Те имат вяра, че самата мисъл за това може да унищожи брака, когато стигнеш до извода, че с колегата ти не си пасвате идеално.

Ние сме оптимисти и не се доверяваме напълно на това мнение, написа cosmopolitan.bg.

С повече самообладание и взаимни отстъпки от двете страни, връзката би могла да бъде съвършена. Ето и 7 признака, които разкриват, че точно той е твоят принц:

Макар някои психолози да настояват, че не трябва да разчиташ напълно на интуицията си, в случай че надълбоко в себе си усещаш, че той е твоят човек, най-вероятно си права.

Мъж укори жена си, че към този момент не е красива, само че достойния й отговор го накара да...

№1: Усещаш, че си направила верния избор с него

Макар някои психолози да настояват, че не трябва да разчиташ напълно на интуицията си, в случай че надълбоко в себе си усещаш, че той е твоят човек, най-вероятно си права.

№2: Всичко се случва като по часовник

Когато преди малко си завършила остаряла връзка и си подготвена да се впуснеш в нова, може да направиш неточности, които мъчно биха могли да се поправят. Когато е минало задоволително време от края на предходната ти връзка, ти и сътрудникът ти имате сходни визии за живота и може да обсъждате всяка тематика.

№3: Чувствате се прелестно дружно

Това е значим знак за вашите връзки, който не трябва да бъде подценяван! Ако не се чувстваш добре в нечия компания, то тогава няма смисъл да продължаваш връзките си с този човек.

№4: Можеш елементарно да разгадаеш страстите му

Емоционалната връзка е значима част от хубавичко връзка.

№5: Имате общи възгледи и цели

Може да имате разнообразни занимания и усети, само че най-същественото би трябвало да бъде еднообразно. Това се отнася до възгледите ви за семейство, деца, дом и кариера.

№6: Уважението е взаимно

Когато единият сътрудник не почита другия, то дали в действителност има смисъл връзката да продължи?

№7: Винаги намирате компромисно решение

Напълно обикновено е в някои случаи да не сте съгласни един с различен. Това, че ти правиш компромис по отношение на него и той по отношение на теб, значи, че двамата държите един на различен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР