Идеята, че хората могат да пътуват във времето разпалва въображението

...
Идеята, че хората могат да пътуват във времето разпалва въображението
Коментари Харесай

Пътешественик във времето твърди, че е дошъл да спаси хората

Идеята, че хората могат да пътуват във времето разпалва въображението на милиони хора по целия свят. Създадени са и доста митове в опит да се изясни, че пътуването във времето постоянно е съществувало. Ето една любопитна история: Брайънт Джонсън от американския щат Уайоминг бил задържан от полицията, защото твърдял, че е странник във времето. По неговите думи той се върна в предишното, с цел да предизвести жителите на американския град Каспър за бъдеща инвазия. Мъжът твърдял, че идва от 2048 година, с цел да предизвести жителите за нашественици от извънземен генезис, написа Дарик. Мъжът бил задържан към 10.30 часа вечерта в понеделник, тъй като загрижено желал да изясни, че извънземните ще дойдат следващата година и популацията на дребното градче Каспър би трябвало да бъде евакуирано. Той обяснил на служителите на реда, че може да пътува обратно във времето, защото извънземните били вкарали в тялото му специфичен алкохол.

Джонсън бил толкоз угрижен и уверен, че би трябвало да избави хората, че даже желал да се срещне с кмета и да приказва с него. Полицаите обаче не му повярвали е решили, че е пийнал. През годините доста поданици на щата Уайоминг са съобщавали, че са ставали очевидци на НЛО.

На 17 декември 2017 година Мери Ходжинс оповестява в полицията, че до момента в който е правела утринния си крос в парка, забелязала чудноват обект в небето. Той се движел бързо и след това заледен на място. Снимките, които направила били размазани.

Друг свидетел на НЛО от щата оповестява, че когато карал забелязал, че от небето падат огнени кълба.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР