Идеям която може да помогне в издирването на 12-годишния Александър

...
Идеям която може да помогне в издирването на 12-годишния Александър
Коментари Харесай

Предложение: Да оставят всички деца в Перник у дома, докато издирват Сашко?

Идеям която може да помогне в издирването на 12-годишния Александър от Перник набра известност, видя GlasNews. Всички деца в близка възраст до тази на Сашко да не излизат от вкъщи си на за няколко часа, с цел да остане единствено той на улицата.

Предложението е подбудено от редицата подправени сигнали за забелязването на детето през днешния ден. Над 50 бяха те единствено до следобяд. Така доброволците и органите на реда се втурваха за зелен хайвер и гуеха време, което можеше да е от изгода.

" Ако не се откри през днешния ден, не може ли Общината и полицията да се провеждат на следващия ден и да нито едно дете в града да не излиза на улицата до 12 часа? Така единственото дете на улицата ще е Сашко. Защото сега всяко дете на забележима възраст 12-години може да се обърка с търсеното, а то самото може да е на 10 км от града, единствено в гората или планината. Това е просто предложение, по този начин сигурно ще се види дали детето е още в града. ", предлага Бисер Янакиев.

Според его не е толкоз неизпълнима задачата, като показва за образец китайските градове с милионно население, които съблюдаваха локдауна за коронавирус и то със седмици.

Според някои перничани концепцията е трябвало да бъде осъществена още през днешния ден, а други считат, че не толкоз лесна задача да задържиш дете у дома, макар че на следващия ден е неделя.

GlasNews.bg научи, че издирването тече с цялостна мощ и сега, а доброволци не стопират да прииждат. Организацията по издирването към този момент е по-добра, а жителите споделят в няколко канала и се разпределят в разнообразни региони.

За жал и към 22:30 часа към момента няма резултати от търсенето на детето.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР