Идея си нямаме колко много деца са израснали с приключенията

...
Идея си нямаме колко много деца са израснали с приключенията
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс е Пикачу

Идея си нямаме какъв брой доста деца са израснали с приключенията на Аш, Пикачу, техните другари и покемоните. Гордо заявяваме, че ние сме едни от тях, ето за какво първият трйлър на Detective Pikachu ни радва доста.

Филмът показва една действителност, в която хората и покемоните живеят дружно. Да, тъкмо както сме си го представяли. Та, в тази действителност срещаме Тим , който е чудак и не го бива доста в връзката с хората. Баща му е детектив, само че внезапно изчезва.

 Следващо потомство Pokemon GO за Android
Следващо потомство Pokemon GO за Android

Задава ли се нова вълна от хора с телефони по улиците

Така един ден Тим се среща с колегата на татко си - Пикачу .

Оказва се, че само момчето може да разбере какво споделя жълтият покемон, до момента в който всички останали чуват единствено - Пика-пика.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от POKÉMON Detective Pikachu (@detectivepikachumovie) на Авг 24, 2018 в 8:03 PDT

Първоначално Тим декларира на Пикачу, че не желае покемон (в този миг ни падна в очите), само че по-късно размисля, тъй като единствено двамата могат да разрешат мистерията с изчезналия му татко.

В ролята на Тим ще забележим Джъстис Смит , който ни направи усещане в " Джурасик свят: Рухналото кралство ", само че не изключително положително, тъй като единствено пищеше като уплашено момиченце. Е, въпреки всичко такава му беше и ролята.

 Райън Рейнолдс ще се снима в „ Stoned Alone “
Райън Рейнолдс ще бъде новият " Сам у дома "

Нов прочит на класическа комедия

В ролята на Пикачу пък ще забележим Пикачу, само че гласът му ще бъде на Райън Рейнолдс . И от видяното и чутото в трйлъра би трябвало да кажем, че се получава доста добре.



Премиерата на Detective Pikachu е планувана за 10 май 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР