идерът на ВОЛЯ Веселин Марешки коментира в предаването „Здравей, България”

...
идерът на ВОЛЯ Веселин Марешки коментира в предаването „Здравей, България”
Коментари Харесай

Веселин Марешки поиска избори през май, а не през март

идерът на ВОЛЯ Веселин Марешки разяснява в предаването „ Здравей, България” по идните парламентарни избори и вчерашното изявление на президента Румен Радев, който сподели в какъв период би трябвало да се провеждат те.

„ Право на президента е да издаде декрет за насрочване на парламентарните избори. Това обаче не би трябвало да става без ситуацията да бъде преценена вярно. Не би трябвало да има политически дебелоглав, а всичко да е сметнато и да бъде в интерес на народа.

Вероятно задачата на президента Радев е единствено твърдите ядра да отидат на избори ”,

сподели Марешки.

Според него избори в края на март значат предизборна акция през февруари и март, които не са месеци, в които хората биха взели участие. „ В този интервал е доста студено и никой няма да си направи труда да излезе и да подаде гласа си. Това неизбежно ще донесе до доста ниска изборна интензивност. Примери за това могат да бъдат дадени и от прилежаща Румъния”, сподели Марешки.

Според водача на ВОЛЯ тези два месеца са в период по закон и те са в границите на мандата. „ Именно внушението, че този период е повече е опасно”, споделя той и прибавя, че в изборния развой са ангажирани сред 60 и 70 хиляди души.

„ Представете си едни секции, които мъчно се отопляват и не могат да се проветряват .

Ако това се случи през май – прозорците могат да бъдат отворени и да не се провокира взрив на заразените”, споделя Марешки.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР