Идентифицирано е 15-годишно момче, което беше убито рано сутринта в

...
Идентифицирано е 15-годишно момче, което беше убито рано сутринта в
Коментари Харесай

Ученици във Фъргюсън гимназия във фатална катастрофа след идентифициране на бягащи полицаи. Момичето е критично

Идентифицирано е 15-годишно момче, което беше убито рано сутринта в сряда, откакто блъсна ръководеното от него Audi в дирек под надлез на автомагистрала във Флорида, до момента в който служители на реда от Маями-Дейд го преследваха. 14-годишното момиче, което е било пасажер в колата, остава в сериозно положение в петък сутринта, сподели полицията.

Антъни Гаго, второкурсник в John A. Ferguson Senior High School, 15900 SW 56th St., водачът на колата е умрял при злополуката, оповестиха от полицията и фамилията му.

Братовчедът на Антъни сподели пред Herald в имейл в петък, че фамилията е унищожено.

„ Антъни беше ослепителен и съчувствен млад мъж, който доста ще липсва ", сподели неговият братовчед, Дани Гарсия.

Момичето в колата, Джазмин Келц, остана в сериозно положение в петък, откакто претърпя няколко интервенции в HCA Florida Kendall Trauma Center, полицията и юристът на фамилията, Майкъл Фейлър, споделиха в петък сутринта. Той сподели, че фамилията й се моли за знамение за първокурсника на Ferguson High.

Никой различен не е потърпевш при злополуката.

„ Ние продължаваме да проверяваме този въпрос с вярата да доведем затваряне “, сподели Фейлър.

Говорителят на полицията в Маями-Дейд Алваро Забалета сподели в сряда, че служител на реда, който е забелязал Audi, го е настигнал и е присъединил светлините, преди младежът да се блъсне в бетонния дирек.

„ Те към този момент се движеха с висока скорост “, сподели Сабалета.

Полицията сподели, че Audi дава отговор на описанието на „ съмнително транспортно средство “, за което някой се е обадил на полицията, което е пътувало на изток на Miller Drive покрай Southwest 123rd Avenue към 2 часа сутринта

Когато полицията настигна Audi-то и включи спешните светлини, водачът форсира и злополуката стана под надлез на Miller Road на автомагистралата на Флорида сред Southwest 118-то и 117-о авеню, съгласно полицията.

Забалета сподели, че следователите към момента не са открили какъв брой бързо се е движило Audi и той не желае да каже, че служителят на реда е преследвал малолетния водач на транспортното средство - единствено че са го настигнали и са дали знак на Audi-то да отбие.

Тийнейджърът, който съгласно полицията е взел автомобила на майка си без позволение, е умрял на място, сподели Забалета. Джазмин беше откаран в травматологичния център на HCA Florida Kendall.

Отделът за убийства на пътнотранспортни катастрофи на отдела проверява злополуката, затворила Милър Драйв сред Югозападно 117-то и 118-о авеню по време на утринния час пик.

GoFundme, основан, с цел да помогне за заплащането на медицинските разноски на Джазмин, събра над $13 000 към петък сутринта. GoFundMe, основан, с цел да помогне за заплащането на разноските за погребението на Гаго, събра близо 9 000 $.

Преглед коментари
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР